lessphp fatal error: expected color value: failed at `-groups.less";` /var/www/fs2/35/elinajok/public_html/wp-content/themes/theme48830/bootstrap/less/bootstrap.less on line 37
Warning: file_put_contents(/var/www/fs2/35/elinajok/public_html/wp-content/themes/theme48830/style.less.cache): failed to open stream: Disk quota exceeded in /var/www/fs2/35/elinajok/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/includes/less-compile.php on line 151
Sormipaneelilla lämmin tunnelma kylpyhuone tiloihin

Sormipaneelilla lämmin tunnelma kylpyhuone tiloihin

Tässä kohteessa haluttiin käyttää rauhallisia värejä, tummaaharmaata ja valkoista. Tilasta ei kuitenkaan haluttu kylmän sävyistä ja siksi katoissa ja kalusteissa tuotiin lämmintä puunsävyä.

Sormipaneelia käytettiin kaikkien tilojen katoissa ja lisäksi saunan seinillä. Saunaan lisää ilmettä luotiin Aito kiven valkoisella kivellä, joka valaistiin yhdellä linssillä katosta.

Pesuhuoneessa tummanharmaa seinä katkaistiin valkoisella ulokkeella, johon sijoitettiin lokerikot pesuaineille.

Valaistuksessa oli tärkeää ettei se ole liian kirkas, vaan sillä haluttiin tunnelmaa. Valaistus rakennettiin niin, että kattoon upotettavilla valaisimilla saatiin paljon valoa, silloin kun sitä tarvitaan, mutta led nauhoilla ja peilillä saatiin vaihtoehtoisesti luotua tunnelmallinen valaistus.

Allaskalusteena Temalin Desing, jossa kauniit nahkaiset vetimet ja päällä Svedbergin, Flod allas.

Hana ja suihkut Oraksen mallistoa ja laatat ja paneelit K-rauta.

No Comments Yet.

Leave a comment