lessphp fatal error: expected color value: failed at `-groups.less";` /var/www/fs2/35/elinajok/public_html/wp-content/themes/theme48830/bootstrap/less/bootstrap.less on line 37
Warning: file_put_contents(/var/www/fs2/35/elinajok/public_html/wp-content/themes/theme48830/style.less.cache): failed to open stream: Disk quota exceeded in /var/www/fs2/35/elinajok/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/includes/less-compile.php on line 151
Sisustus | Sisustus Elina

Sisustus

SISUSTUSSUUNNITTELUN TARKOITUKSENA ON SAADA KOHTEESTA TOIMIVA JA ASIAKKAAN NÄKÖINEN KOKONAISUUS.

Kohde voi olla koti, työpaikka, kesämökki, uudiskohde tai vaikka leikkimökki. Suunnitteluprojektissa kohteen suunnittelu voi sisältää tila-, pintamateriaali-, kiintokaluste-, valaistus- kaluste- ja tekstiilisuunnittelua tai kaikkea tätä.

Projekti pyritään aloittamaan aina asiakkaan kanssa kohtaamisella, jossa käydään läpi suunnittelun tarve ja laajuus sekä toimintatapa. Minulle on tärkeää, että asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellaan ja että lopulliset valinnat ovat aina asiakkaan. Joskus kohde on vasta luonnos paperilla tulevasta talosta tai olemassa oleva kohde, joka vaatii muutosta.

Aina suunnittelun tarve ei ole iso kokonaisuus, vaan joskus uutta ilmettä haetaan esimerkiksi olemassa olevien kalusteiden uudelleen sijoittelulla, tekstiilien vaihdolla tai seinän maalaamisella.

Toisinaan kuitenkin suunnitteluapua kaivataan projektin alusta loppuun jolloin työ tehdään ”avaimet käteen” periaatteella. Se minkä laajuisena projekti toteutetaan päättää aina asiakas itse.