lessphp fatal error: expected color value: failed at `-groups.less";` /var/www/fs2/35/elinajok/public_html/wp-content/themes/theme48830/bootstrap/less/bootstrap.less on line 37
Warning: file_put_contents(/var/www/fs2/35/elinajok/public_html/wp-content/themes/theme48830/style.less.cache): failed to open stream: Disk quota exceeded in /var/www/fs2/35/elinajok/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/includes/less-compile.php on line 151
Pesutilojen, wc:n ja kodinhoitohuoneen muodonmuutos

Pesutilojen, wc:n ja kodinhoitohuoneen muodonmuutos

Kohteessa kodinhoitohuone oli todettu liian ahtaaksi ja sen kautta lisäksi kuljettiin pesutiloihin, joka hankaloitti sen toimintaa omalta osaltaan.

Toinen tila johon kaivattiin lisää tilaa oli sauna. Sauna oli ennen pesuhuoneen ja wc:n välissä. Suunnitelman lähtökohdaksi otettiin saunan siirtäminen niin, että tilan lisäksi siihen saataisiin mahdollisimman hyvä näkymä ulos. Lisäksi kaikki pinnat olivat nähneet vuosia joten, lopputokseen vaadittiin melko mittava remontti, mutta valmista tuli.

Uudessa mallissa pesutiloihin kuljetaan wc:n kautta ja kodinhoitohuoe jäi omaksi tilakseen ja se saatiin näin toiminnoiltaan käytännöllisemmäksi.

Värimaailmaltaan kokonaisuudesta tuli harmaa valkoinen.

Valaistuksessa käytettiin mm. led nauhaa ja upotettavia valaisimia. Saunan katossa käytettiin lasilineaaria, joka kestää hyvin kuumuutta. WC:n valaistusta pehmennettiin himmeillä polttimoilla varustetuilla riippuvalaisimilla.

No Comments Yet.

Leave a comment