lessphp fatal error: expected color value: failed at `-groups.less";` /var/www/fs2/35/elinajok/public_html/wp-content/themes/theme48830/bootstrap/less/bootstrap.less on line 37
Warning: file_put_contents(/var/www/fs2/35/elinajok/public_html/wp-content/themes/theme48830/style.less.cache): failed to open stream: Disk quota exceeded in /var/www/fs2/35/elinajok/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/includes/less-compile.php on line 151
Pesutilojen uudistus

Pesutilojen uudistus

Aikaisemmin remontoitu yläkerta sai jatkoa kun uudistuksen kohteeksi pääsi alakerran takkahuone, wc, pesuhuone ja sauna. Värimaailmaltaan tilasta tuli harmaan ja valkoisen yhdistelmä jota tehostettiin mustalla ja sinisellä.

Takkahuone, joka toimii myös tv-huoneena sai uusien seinäpintojen ja katon lisäksi uudistuneen kalustuksen ja tekstiilit.

Takkahuoneen ja wc:n katossa käytettiin mdf paneelia, mutta pukuhuoneessa, pesuhuoneessa ja saunassa katoissa käytettiin mustaa sormipaneelia.

Pukuhuoneessa säilytettiin vahna muotopenkki, joka sekin sai uuden värin pintaan. Peräseinään valittiin aaltolaatta, jota tehostettiin yläkaapin takaa tulevalla valolla. Yläkaapilla saatiin pieneen pukuhuoneeseen säilytystilaa.

Pesuhuoneessa haluttiin säilyttää kylpyamme, joka kuitenkin vaihdettiin uuteen sirompilinjaiseen. Suihkut sijoitettiin nurkkiin, jolloin niille saatiin parhaiten tilaa ja putket saatiin hyvin kätkettyä kulmaukseen.

Saunassa käytettiin mustan sormipaneelin kaverina kaunista vaaleaa haapaa ja Aitokiven valkoista kiveä, tehosteena kiukaan takana.

Eteisaulassa oli ennestään reilut säylytyskalustett, joten niiden runkoja käytettiin hyväksi ja uusittiin vain ovet ja penkkinäkin toimiva laatikosto.

No Comments Yet.

Leave a comment