lessphp fatal error: expected color value: failed at `-groups.less";` /var/www/fs2/35/elinajok/public_html/wp-content/themes/theme48830/bootstrap/less/bootstrap.less on line 37
Warning: file_put_contents(/var/www/fs2/35/elinajok/public_html/wp-content/themes/theme48830/style.less.cache): failed to open stream: Disk quota exceeded in /var/www/fs2/35/elinajok/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/includes/less-compile.php on line 151
Yksiön uudistus

Yksiön uudistus

Pienessä yksiössä tehtiin pintaremontti ja sisustuksen haasteena oli tilan jakaminen moneen eri toimintoon.

Samaan huoneeseen sijoitettiin oloskelutila, makuutila ja ruokailutila. Lisäksi perimmäiseen nurkkaukseen sijoitettiin työskentelytila kirjahyllyineen.

Tilanjakajalla saatiin makuutila erotettua muusta tilassa ja samalla suurenta ikkunasta estettiin suora näkymä makuutilaan.

Valmiina ei tilanjakajaa saatu vaan se teettettiin Puusuutarilla mittojen mukaan. Kaluste on täysin irrallinen ja siirreltävissä. Tilanjakaja toimii makuutilan puolelle yöpöytänä ja oleskelutilan puolelle "kirjahyllynä".

Suureen ikkunaan asennettiin Day&Night rullaverho, joka on kevyen näköinen mutta sillä saadaan tarvittaessa pimennettyä tila.

No Comments Yet.

Leave a comment