YLELLISTÄ KAUNEUTTA ELÄMÄÄN

Lennol Oy on vuonna 1967 perustettu menestyvä suomalainen tekstiilialan yritys, joka suunnittelee ja valmistaa sisustustekstiilejä ja pehmusteita huonekaluteollisuudelle. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös verhot ja verhotarvikkeet, peitteet ja tyynyt sekä askarteluvanut ja sisätyynyt. Yrityksen visiona on olla johtava tekstiileihin perustuvien kotien sisustuskokonaisuuksien tuottaja Suomessa ja lähialueilla sekä luotettava yhteistyökumppani huonekaluteollisuudelle.

Tehdas ja yrityksen pääkonttori sijaitsevat Jalasjärvellä ja työllistävät n. 20 henkeä. Tuotteita jälleenmyyvät huonekaluliikkeet, sisustusliikkeet, käsityöliikkeet ja tavaratalot Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltian maissa. Lisäksi meillä on oma tehtaanmyymälä Jalasjärvellä.

Lennol Oy:n toiminnan ytimenä on oma kilpailukykyinen kotimainen tuotanto ja suunnittelu, jotka perustuvat kokemukseen, osaamiseen ja uusimman teknologian hyödyntämiseen. Yrityksen perusarvoina on ollut alusta asti kierrätyksen ja ympäristöystävällisyyden huomioiminen valmistuksen eri vaiheissa. Tuotekehityksessä näiden arvojen noudattamisen myötä on syntynyt mm. uusi ekologinen ECO-pehmustetuotesarja.

Kotimaisesta tuotannostamme kertoo Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeus. Panostuksemme kotimaiseen muotoiluun on huomioitu Design from Finland -merkillä.

Lennol Oy:lle myönnettiin vuonna 2009 tasavallan presidentin INNOSUOMI 2009-palkinto teemalla ”PET-pulloista huonekalupehmusteita”. Lennol Oy on kehittänyt ja tuonut markkinoille kierrätysmateriaalista valmistetut huonekalupehmusteet ECOSOFT ja ECOSEAT -tuotteet. Palkinto on myöhemmin innoittanut meitä kehittämään uusia tuotteita, joissa voimme hyödyntää innovaatiota. Esimerkiksi POUTA-sarjan tuotteet sekä akustiikkalevyt ja sängynpäädyt sisältävät kierrätysmateriaalia.

Comments are closed.