lessphp fatal error: expected color value: failed at `-groups.less";` /var/www/fs2/35/elinajok/public_html/wp-content/themes/theme48830/bootstrap/less/bootstrap.less on line 37
Warning: file_put_contents(/var/www/fs2/35/elinajok/public_html/wp-content/themes/theme48830/style.less.cache): failed to open stream: Disk quota exceeded in /var/www/fs2/35/elinajok/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/includes/less-compile.php on line 151
Maisema osaksi sisustusta

Maisema osaksi sisustusta

Ison omakotitalon remontissa yhtenä lähtökohtana oli se, että maisema haluttiin tuoda osaksi sisustusta.

Olohuoneessa vaihdettiin isommat ikkunat ja keittiössä osa ikkunoista korvattiin lasiovilla. Näin maisema saatiin entistä enemmän osaksi kokonaisuutta.

Ennen muutosta hallitsevat värit tilassa olivat valkoinen ja tummunut männyn sävy, nyt ilmeestä haluttiin raikas, mutta lämmin. Väreinä käytettiin harmaaseen taittavaa ruskeaa, tummaa ruskeaa, valkoista ja lisää ilmettä tuotiin Aito kivellä, tummalla harmaalla ja mustalla.

Ruokailutilan ja olohuoneen välissä oli ennen puolikorkea seinämä, joka poistettiin ja näin koko tila saatiin yhtenäiseksi. Samalla uusi takka tuli keskeiselle paikalle ja antaa nyt tunnelmaa, sekä olohuoneen, että ruokailuhuoneen puolelle.

Ruokailuhuoneen puolella katto uusittiin valkoiseksi ja olohuoneen puolella vanha männyn sävyinen katto maalattiin valkoiseksi. Kattoparrut puolestaan petsattiin hyvin tumman ruskeaksi ja niihin asennettiin valot valaisemaan kattoon päin.

Koko yhtenäiseen tilaa vaihdettiin sama harmaaseen taittava ruskea vinyylikorkki lattia. Ennen valkoisella maalatut seinät korvattiin vaalealla ja mudan värisellä tapetilla ja televisio seinällä ja muurissa käytettiin Aito kiveä.

Yläkertaan menevät raput maalattiin valkoiseksi ja vanhat kaiteet vaihdettiin lasikaitesiin, joihin valaistus tuotiin lednauhalla käsijohteen alta.

Kahden tason välille teetettiin upeat puuaskelmat, jotka myös valaistiin askelman alapuolelta.

Myös keittiön ja ruokailutilan väliä avarrettiin poistamalla yläkaapistot ja lyhentämällä välissä olevaa seinää. Näin myös keittiö saatiin osaksi yhtenäistä tilaa.

Myös keittiö koki täydellisen muutoksen. Keittiön kaapistoissa käytettiin valkoista ja tummaa harmaata sekä rosteria. Lisää ilmettä keittiöön tuotiin näyttävällä tapetilla, joka lasitettiin työtasojen takana.

Ison rulokaapin avulla saatiin piiloon esimerkiksi kahvinkeitin, micro, aamiaistarvikkeet jne. Pienemmän rulon taakse saattiin piiloon puolestaan keittiön televisio.

Yleisvalo keittiön ja ruokailutilan puolella tuotiin upotetuilla valaisimilla ja lisävaloa tuotiin tummilla metalli/puu valaisimilla. Keittiökaappien alla ja yläkaapeissa käytettiin led nauhaa. Led nauhan avulla valaistiin myös ruokailutilan puolella oleva upea taideteos.

Yläkerran huoneissa uutta ilmettä haettiin maalilla, tapetilla ja kalustejärjestelyllä, sekä tekstiileillä.

No Comments Yet.

Leave a comment